Tuscher & Farlige Dyr

Måske vidste du det allerede men tatoveringer er det nye sort. Derhjemme er vi ved at blive kvalt i dem, for Elias kan slet ikke få nok. Med sine store mørke øjne og veludviklede argumenteringskunst, gælder det om at dukke sig for gode argumenter for hvorfor HELE hans krop skal være dækket af tatoveringer.

Motiver, som forestiller farlige dyr og monstre er de foretrukne, og jeg havde ingen ide om at der i den lille pose fra BR faktisk er 40 (!) tatoveringer, da jeg købte den. Det er helt klart ved at tage overhånd. Jeg har et blandet forhold til tatoveringer – de rigtige af slagsen, altså, og er stadig dybt taknemmelig for at jeg huske at tænke mig om i sidste øjeblik inden jeg var endt med et vaskeægte fynsk rocker røvgevir (aka amagerstempel).

Desuden havde jeg en gang en oldlærer med en sort panter tatoveret på armen. Ingen sammenligning i øvrigt, men legenden om ham var at han kunne alle busruter i Athen udenad. Men Elias bliver naturligvis ikke mindre yndig med sådan en på armen. Den kan heldigvis fjernes med babyolie.

 

4 Comments
Previous Post
Next Post