Ammestuesnak

Jeg var i Zoo i går. Ikke alene, men med Elias, Bedste Karen, Elias ven William og min veninde aka Williams mor og Sofus. Det var topdollar, helt latterligt koldt, og meget hyggeligt. Dyrene gemte sig, og det samme gjorde jeg, da jeg skulle amme. For Zoo har nemlig været søde at indrette en ammestue med aftørbare platicsofaer, hvor man kan sidde og amme sit barn. Og det er faktisk en rigtig fin service, men mens jeg sad der kom jeg igen til at tænke på Illum-Gate. For helt ærligt, hvad er det nu lige der er grunden til at ammende kvinder ikke kan sidde hvor som helst og amme, mens man på stranden godt på flahe bryster?

Jeg har ikke lyst til at vise noget som helst frem noget sted, men jeg forstår det ikke – jeg forstår ikke det der med at bryster med mad i er mere stødende end andre slags bryster? Forstår I hvordan det hænger sammen?

(Og jeg er helt med på at en ammestue både er til for børnenes og kvindernes ro…, så dette indlæg er ikke brok)

(pssst – jeg har en klumme i det Vores Børn, der står lige dér til gratis afsnupning)

8 Comments
Previous Post
Next Post