Ser min røv stor ud i den her blog?

Som du måske har set, har jeg fået nyt cyberspacetøj på. Det har MiniMega stået for og jeg er virkeligt glad for det.  Anledningen er, at min nyeste bog udkommer den 24. november. Du kan se den i spalten herude til højre – her et link til hvad den handler om. Nå, men bogen er en samling af klummer og nye tekster; skrevet de sidste par år, så de suser ind og ud mellem forskellige emner, hvor den røde tråd er hverdagslivet som de fleste af os kender det.

Jeg er meget, meget glad for bogen. Og så er jeg også lidt genert omkring den, og skal faktisk lige vende mig til at den findes lige om lidt. Jeg håber meget at du får tid til at kigge i den og krydser fingre (og tæer) for at du kan lide det du læser…

20 kommentarer

 1. Wauw Julia, stort tillykke med den kommende bog, er sikker på den er fantastisk, ønsker mig den allerede 🙂 Og hvor ser du fin og smuk ud på billedet på bogen!

  Er iøvrigt vild med de nye farver på hjemmesiden :-))

  Held og lykke med bogen og kram herfra

  Kærlig hilsen,
  Marie Louise

 2. Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at jeg vil både læse den og kunne li den. GLÆDER mig 🙂

 3. Søde Julia – Du ser smuk ud på den nye bog 🙂 Jeg har indtil videre ELSKET alle dine tidligere bøger, så glæder mig allerede vildt til den næste bog fra din side – Jeg er sikker på at den er fantastisk 🙂

 4. Ai hvor spændende, den glæder jeg mig helt vildt til at læse. Den skal jeg helt sikkert ønske mig i Jul(ia)egave. Hvis jeg kan vente så lang tid. Og som Louise siger, så ser du rigtig smuk ud på billedet. Og go røv på bloggen også.

  Line B.

 5. Ih… Glæder mig så meget til at læse den. Kan slet ikke vente. Synes også de nye farver på bloggen er rigtig flotte.

 6. Stort tillykke med bogen!! Glæder mig til at læse den – så sejt at du kan få barn og bog indenfor et par få måneder. Dyb respekt.

  Kærligst, Sine

 7. Uden tvivl: god røv i bloggen. Og hold nu ellers lige op; du præsterer ikke alene at arbejde med en nyfødt på armen, men formår også lige at udgive en bog OG (måske det mest beundringsværdige) få taget et billede til forsiden af din bog, hvor du ser fantastisk ud – veludhvilet og i hvidt.

  Wouw! og tillykke! (og sig lige hvis du har et bud på hvem Bitterfisse B er… – jeg har selv en idé… måske)

  Kh Caroline

 8. Hvor lyder det som en fantastisk bog Julia – Jeg glæder mig meget til at læse den :-)Og nej, din røv ser bestemt ikke stor ud i den her blog, rigtig dejlige rolige farver og samme gode design som altid.

  KH Maria

 9. Meget fint look. Mindre rodet men stadigt med alle dine mange oplysninger i sidebaren. Jeg har vist ikke fået ønsket tillykke hverken med det ene eller det andet så her: TILLYKKE, TILLYKKE. Jeg håber snart brystbetændelsen går væk og du kan tilkæmpe dig lidt fjernsynstid i sofaen.

 10. Hold da OP! Hvor sejt!!! Rigtigt mange gange tillykke med din nye bog, jeg er sikker på, at den er superdupergod og alene overskriften giver mig lyst til at flå den ned af e-bogshylderne og lukke mig inde med min iPad og din bog…. Årrrhhhhh, lyder det ikke for fedt?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *