Afmagtskager

Der er dage i familielivet, som er så vanvittige at jeg ikke fatter det.

Elias har givet os sådan en i denne weekend. Skrig og skrål uden grund, og kasten sig på gulvet på offentlige steder. Jeg har fundet mig selv stående med barnevogn og næsten-fire-årige-skrige-abe på en café fordi jeg indvillige i den næsten-fire-årige-skrige-abes behov for varm kakao (den blev (naturligvis) ikke drukket fordi han igen tabte fatningen. Det er hårdt at blive storebror vil nogle mene, men det er ikke det der er problemet. Problemet er at staklen er belemret med verdens dummeste mor. Jeg har været ude i spændende selvudviklingssituationer som burde være opdragelse med som mindede lidt rigeligt om wrestling i denne weekend.

Nå, men for at få en halv time for mig selv, gemte jeg mig i køkkenet under påskud af at gøre noget godt for familien. Det kunne godt gå hen og blive en tradition, og hermed præsenterer jeg dig for enhver småbørnsmors frikvarter: Afmagtskagen. Bagt med rigelig marcipan – Netto har nemlig genindført julen og fyldt stativerne op.

Mine afmagtskager har fået lidt overskud, som andre har foræret mig, nemlig disse fine sukkerstjerner:

Hvis du også bager afmagtskager, så send meget gerne et billede af den plus historien om hvad der får dig til at sende kys og blomster til daginstitutionen sammen med dit barn om mandagen.

8 Comments
Previous Post
Next Post