Andre veje

Sofus og jeg har været til zoneterapi. Hos en klog dame, som er blevet anbefalet på kryds og tværs og som kan noget med babyer og gravide. Jeg har hørt en vandrehistorie om en dame, som fik sat en fødsel i gang og fødte i en taxa på vej til Hvidovre… Det viser sig så i dag at være Lisbeth Heckscher som mestrer dén kunst. Sofus har brokket sig MEGET de sidste fire fem døgn, og har lignet en med ondt i maven. Jeg er halvpanisk omkring gentagelsen af de første mange måneder med Elias, og har derfor med det samme søgt hjælp. Og muligvis fundet den; i hvert fald forklarede Lisbeth mig at børn født ved kejsersnit ganske ofte mangler noget af deres tarmflora (hvor skulle man vide det fra?), og at det faktisk ikke er så svært at gøre noget ved. Så jeg ånder lettet op og  holder jer opdaterede, men allerede ved dette møde er jeg vild med Lisbeth, som i næste uge skal trykke både mig og Sofus under fødderne.

14 Comments
Previous Post
Next Post