Møde, mælk og grydestegt grød

Det gik.

Mødet altså. Og det gik faktisk rigtigt godt. Sofus var sød og rolig og jeg ammede (TAG DEN, ILLUM) undervejs i et møde, hvor der også var mænd til stede. Jeg var så diskret som jeg kunne være, og der var heldigvis ingen der løftede et øjenbryn. Overmodig af natur gik jeg lige en tur på kontoret bagefter, hvor Sofus fik et hosteanfald og spulegylpede over sig selv, mig og gulvet… Dét har jeg aldrig prøvet med Elias, men Elias var naturligvis heller ikke forkølet allerede på dag 14 af sit liv.

****

Nå, men mere storartet går det så heller ikke, for mens jeg har skrevet dette er det så lykkedes mig både at sætte risengrød over (KUN for at genvinde tabte point hos Elias som synes jeg er den mest røvsyge, kedelige ammemor i verden), glemme det og brænde det på.

8 Comments
Previous Post
Next Post