Kryds fingre

Ikke blot for de nye ministre, men også lidt for hverdagen. Den er nemlig tilbage her i huset. For i dag er det Johans første dag tilbage på arbejde, og min første dag alene med Sofus. Han fylder to uger i dag, og han fylder allerede næsten det hele. Det er meget mærkeligt at han ikke har været her altid, og at han faktisk er ret ny i jobbet som lillebror. Han klarer det fantastisk… I morgen skal Sofus og jeg på arbejde sammen for første gang. Vi skal sammen ud af huset og være til et møde som begynder klokken ti, hvor venlige mennesker ikke har noget imod babyer eller amning (skal vi lige kaste endnu et link efter klaphatten her? Tak til Illum for at kunne overskue hvor mange timer barselsmødre bruger på shopping… – og i den forbindelse tak til Ditte Giese for indlæg i Politiken forleden…). Mødet er berammet til to timer, og jeg lukker øjnene for det og krydser fingre for at det går.

6 Comments
Previous Post
Next Post