Lillebror

Jeg har været lidt stille herude. Mest fordi jeg er så overvældet. Jeg er nemlig blevet mor, og en taknemmelig en af slagsen. I mandags klokken 11.11 kom Sofus til verden ved et (ganske fantastisk roligt og trygt) planlagt kejsersnit. Vi blev på Riget et døgn og trillede så den velkendte rute hjem fra hospitalet og ind i hverdagen til et ganske ukendt liv med to børn. Jeg er i boblen sammen med Johan, Sofus og Elias, og vi er allesammen ved at finde ind til hvad det vil sige. Elias er den stolte (kyssende, aende) storebror og Sofus og jeg prøver at finde ud af den der amning, mens Johan er den slags far, som gør at kvinder i fremtiden vil kaste sig i grams for mine drenge. Alt er overvældende forvirrende dejligt (var det ikke for smerterne efter snit og den der amning…), og jeg prøver at hitte rundt i det.

Og her er han. Fire dage gammel og umulig ikke at kysse hele tiden.

91 Comments
Previous Post
Next Post