Børnerygere

Bare kald mig snerpet. Men… Hvor tidligt synes vi børn skal begynde at ryge? Jaja, det er fedt at ryge og man ser topcool ud – og så slanker det også – det er bare så pokkers usundt…

Billedet er fra Politiken i søndags og en artikel om lounges i lufthavne.

3 kommentarer

  1. De skal sg slet ikke ryge skal de ikkenikkenej….og det skal de voksne for så vidt heller ikke..det slanker jo slet ikke… på den lange bane.

  2. Hmmm ja den unge ryger ser godt nok lidt vel ung ud. Men men men, jeg kender faktisk til flere gamle herrer, som begyndte at ryge pibe som fem årige. På gårdene her i Danmark, var det helt normalt at drengene fik egen pibe og tobak i den alder og røg sammen med karlene i folkestuen om aftenen. I øvrigt var det ofte også en måde at mætte børnene på, da det var lettere at skaffe tobak end mad nok til alle. En helt vild verden for os i dag, men heldigvis skifter både tider og skikke heldigvis. Bare lidt morsomt at tænke på.
    Held og lykke med den forestående fødsel og vandaftapning. Kender det ret så godt, men heldigvis kommer der igen en tid for lækre guldsko. Ja, de er sku da for hype de sko du viser.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *