Testafslutning: Estelle & Thild

Jeg har i to uger testet dette:

I denne uge tester jeg ansigtspleje fra Estelle&Thild. Det er et svensk økofirma, som jeg blev opmærksom på, fordi min kære veninde forærede mig deres olie til gravide maver. Jeg er ret vild med deres univers, og holdningen til at værdierne kommer først; og jeg glæder mig til at fortælle jer om produkterne.

TESTRESULTAT

Begge produkter er absolut duftfrie. De dufter seriøst ikke rigtigt af noget. Ingenting er sluppet igennem, så jeg tror man vil blive glad for sagerne selvom man har en følsom reaktion overfor dufte. Jeg er meget glad for olier generelt, og denne ansigtsolie er faktisk noget for sig selv – et tryk på pumpen og man har nok til ansigt og hals. Den er komplet ufedtende, og trænger ind med det samme, så man undgår det der klistrede lag, man ind i mellem ender med at gå rundt med. Ansigtscremen er lige så drøj i brug, men er lidt sværere at få ind i huden; man må affinde sig med tredive sekunders panik over den hvide maske indtil den er trængt ind. Til gengæld er den perfekt at lægge makeup ovenpå; igen undgår man det der helt fedtede overfladehalløj, hvor man venter og venter om morgenen… Kombinationen af de to produkter er nærmest genial og jeg er virkelig glad for dem – huden er gennemfugtet uden at være fedtet, og følelsen holder hele dagen, også når det er varmt. Thumbs Up!

Pssst – nogle ideer til, hvad jeg bør teste? Snart bliver det vel noget med sutter og bøger om søvn, men indtil da?

8 Comments
Previous Post
Next Post