God tone?

Dengang mine klummer stadig blev lagt ud på JPs onlineunivers, væltede det ind i store bølger med mere eller mindre anonyme kommentarer om hvor åndssvag, idiotisk og debil jeg var. Det samme gælder ved dette indlæg, hvor jeg ikke engang trykkede “godkend” ved de kommentarer, der truede min familie eller mig selv på førligheden. Da jeg fik den slags kommentarer, besluttede jeg mig for at det bare var sådan debatkulturen på nettet er, at folk intet filter har når de ikke står overfor en og skal sige tingene. Jeg gjorde meget ud af ikke at tage kommentarerne hverken alvorligt eller personligt, men overvejede seriøst hvordan man kunne undgå det.

Jeg tror virkeligt på den frie debat og på at man bliver nødt til at have sine meningers mod. Jeg tror ikke på at man skal forvente en sviner hver gang man siger hvad man mener, så derfor synes jeg faktisk ret godt om dette initiativ fra Politikens onlineunivers; jeg mener, det er da ikke langt fra, hvad vi gerne vil lære vores børn, vel? At tale pænt til andre.

Men hvad mener du?

PS – måske synes jeg ikke bandeord er det værste i verden. Sgu.

19 Comments
Previous Post
Next Post