Syge mænd

Ikke ét eneste ord om detaljegraden her i Take Thats pressemeddelelse. Og jeg har heller ikke nogen erfaring overhovedet med syge mænd… INGEN. Og det er heller ikke sjovt at kaste op præcis kl 16. Stakkels Robbie.

Copenhagen July 16th

We are truly devastated to have had to cancel tonight’s show in Denmark.  This is the first show that we have ever had to cancel in our career as a band.  It was a horrible decision to make and one we agonized over.

On Friday night, Rob suffered serious food poisoning from something he had eaten after the show.  He was violently ill all night and well into the morning.  At 10am this morning, he decided to relocate to his dressing room at the stadium, in the hope that he could recover and prepare for the show.  Doctors visited him twice during the day and despite prescribed medication he was still vomiting at 4pm this afternoon.  The doctor insisted that he was not fit to perform tonight.

The five of us then had a decision to make: Should we go on with the show without Rob or should we cancel altogether?  What would be fairer to our fans?  What would people want?  It was a very, very difficult decision.  In the end we felt that as this tour is about the five of us being back together, and about celebrating that reunion, it would be wrong to go ahead with the show.  We also knew that no matter how hard we and our team worked, in the short time we had to make the necessary changes to this hugely complicated and technical production, the show could never be what we wanted it to be, and nor could it be what our fans expect and deserve from us.

We are now back at our hotel and still cannot believe what has happened.  Rob is still very unwell, and we are all just focussing on getting him better so we can put on our show in Amsterdam this coming Monday.

We would like to say from the bottom of our hearts that we are truly sorry to all of you who have bought tickets for tonight’s show.

Thank you for your continued support.

Love Mark, Gary, Jason, Howard and Rob

9 kommentarer

 1. Pingback: Syge mænd
 2. Vi var i hvert fald omkring 40.000 der stod ude foran parken kl 18 og havde meget svært ved at tage en syg mand seriøst (og de 4 andre vatnisser der ikke kunne stå på scenen alene…)…

  Så var der pludselig meget langt fra Jylland og hjem igen…

 3. Haha, tak for det… det hjalp lidt på humøret med din vinkel på den syge mand, ovenpå den enorme skuffelse igår, som stadig sidder i kroppen.

 4. Madforgiftning? I København på et luksushotel? Og kun ham – ingen fra resten af crew’et? Har stakkels Robbie siddet alene på sit hotelværelse og spist en gang grillkylling med salmonella?

  Eh… det er muligvis bare mig, men jeg TROR SIMPELTHEN IKKE PÅ DEN FORKLARING.

  (Læs: Den sladdervorne og intrigante indre kvinde i mig vil meget hellere ha’ den sande historie…)

 5. Åh SÅ skuffet tror jeg aldrig jeg har været… Der var langt til Aalborg : (

 6. Åh SÅ skuffet tror jeg aldrig jeg har været… Der var langt til Aalborg!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *