Fotorapport: Danmarks svar på Ibiza

Så er vi hjemme igen. Efter en uges ferie på Bornholm sammen med to andre børnefamilier, i ét stort sommerhus. I regnvej. Lyder som Opskriften På Katastrofe, men det var det ikke. Det var pissehyggeligt. Bortset fra evighedsregnen. Her følger fotodokumentation.

De første par dage viste Bornholm sig fra postkort-siden med solskin og idyl. Her idyl importeret fra Svaneke.

Og her noget havneview, som også er yndigt, livsbekræftende etc:

Det var sådan cirka her, jeg begyndte at overveje noget med en anpart i et bornholmsk sommerhus, droppe alting, flytte på landet etc etc. Og uden at sige for meget så må man da vist slå fast at en del mere eller mindre fremmelige glaskunstnere, keramikere og kunsthåndværkere har besluttet sig for at Bornholm er STEDET når det gælder om at vinde danmarksmesterskabet i at producere enorme sager i glas. Sager, som typisk ikke har en funktion. Jeg har ikke taget billeder af diverse rædsler, men det er ikke for meget at sige, at leder du efter noget i glas – HVAD SOM HELST – så findes det på Bornholm.

Efter nogle dage opstod der mulighed for en tur til havs, og den tog Johan og de to andre fædre imod. Johan fangede en torsk på 7 kg, hvilket vist er list af en præstation. Jeg har aldrig set noget lignende. Et sø-uhyre.

Og et closeup:

Den smagte faaaaantastisk!

Senere på ugen besøgte vi Gudhjem, som ikke når Svaneke til sokkerholderne i idyl. Til gengæld var der et arrangement eller to, jeg ville have deltaget i, hvis ikke det var fordi jeg er SÅ enormt gravid, at jeg vælter alt med maven, har barn på 3,5 i hånden eller hellere vil lære at strikke / passe andres børn / flå fisk end at danse salsa:

Bornholm kan noget med mad. Det vidste jeg heller ikke da vi kom, men der er noget med gode råvarer og simple hapsere, som simpelthen ikke er til at stå for. Man kan vist også sige at vi var 6 voksne og 5 børn, der gjorde et fornuftigt forsøg på at æde os ud af regnvejret.

Hjemmebagt. Ikke af mig. Kan bestemt ikke tage æren. Men jeg forestiller mig at gøre Malene kunsten efter i næste uge.

Og sådan her fortsatte det:

I vores lejede sommerresidens var der indendørs pool, masser af plads, god stemning og så hyggeligt. Sådan en dejlig uge – og helt uden grund til at bekymre sig om solskader. Glædelig dansk sommer.

5 Comments
Previous Post
Next Post