Og Konen – med spelt, slynge og hele økovitten

Så er det blevet tid til lige at introducere jer for en af de der særlige damer, der bor i cyberspace.

Nårh ja, også udenfor.

Nadia. Nadia kalder sin blog for ogkonen og hun er vidunderlig. Slet og ret. Hun er den mest alternative dame jeg nogensinde har mødt, smækfyldt med urter, øko, slynger, håndlæsninger og lækre børn. Nadia er alt det, jeg ikke er. Og Nadia kan alt det jeg ikke kan. For eksempel kan hun se det vidunderlige i en raw food-kage, bage (?) den OG spise den. Se selv her. Nadia er viljestærk, kreativ og medrivende i sin evne til at se økoløsninger hvor jeg kun ser ditto forhindringer.

Nadia er min yndlings spelt(hosthost)dame, fordi hun gør det hele og elsker det, og fordi hun deler ud af det uden at forvente at vi andre almindelige kvinder, der godt kan huske (og stadig savner) glæden ved blå kings, rødvin og en ordentlig omgang king size snickers, kan det samme på lige så kort tid. Måske fordi man kan mistænke Nadia for selv at kunne huske den slags. Nadia har nemlig en mission uden at missionere. TAK NADIA.   Du kan møde Nadia her.

Nu er Nadia i gang med at lukke op for sin viden (den er stor og selv jeg lytter…), og har sammen med Mr. Køkkenrevolution Umahro Himself kreeret en workshop for alle energiforladte (vordende) mødre. Du kan læse om den her.

2 Comments
Previous Post
Next Post