Glamour a la Elizabeth Arden

I sidste uge (ja, nemlig – den med kaos og savn og mere kaos og sygdom) holdt jeg oplæg i anledning af pressemøder for Elizabeth Arden. Det ene i Danmark, det andet i Sverige. Der var dømt glamour, fine kager og hapsere, cocktails a la New York og masser af information om både det ene og det andet. Meget, meget fint.

Kagen her var også med – kreeret af Nicolas Strangas, som smagte som hvad min mor ville have kaldt “englepis på tungen”. Så fantastisk og virkelig en smuk én af slagsen.

Hvis man ikke lige var gravid kunne man nyde en lækker æblemartini, og efter oplæggene var der photo-op. En Red Door var stillet op til lejligheden, og jeg kan kun sige, at hvis ikke der var en mave i vejen, havde jeg vredet mig lidt mere i dén karm.

(Og en af de andre damer havde hvidt tøj på HELE dagen uden en plet… Imponerende. For at holde det hvide hvidt var mit naturligvis rullet helt sammen både før og efter. Bukserne er gravid-bukser, som faktisk sidder megagodt, og som jeg regner med (hosthost) at have på også efter fødslen… (ja, prik, prik, prik, og en kalorietæller). De er her fra, og jeg har købt dem her.)

6 Comments
Previous Post
Next Post