Africa, baby

Johan har været i Afrika.

(På arbejde, og det kommer man til at høre / se mere til i efteråret.) Han har været savnet og ventet, og nu efter fire dage hjemme begynder der at falde noget der ligner ro over os alle igen. Elias har savnet ham, så det slet ikke kan beskrives (og ja, det har jeg (fandme) også), og vi har talt meget om Afrika herhjemme både mens Johan var væk og efter han er kommet hjem. Johan har desuden købt denne meget fine bluse til Elias. En bluse, som jo er god at have hvis man for eksempel gerne vil gemme sig i junglen, deltage i et hippietræf, eller – som vi – ind i mellem kan få lyst til at klæde barnet ud… Håber han vil være med.

1 kommentar

  1. Haha, Carla fik en lingende kjole (og et par pink Crocs-sko), da Farmor og Farfar havde været i Afrika. En meget funky kombi 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *