Moderbinding? Not so much…

Det er sent fredag aften og Elias sover. Efter en hård uge, hvor han har savnet Johan, så det slet ikke kunne rummes, og hvor han samtidig har været syg, træt og vred over at være både det ene og det andet. Vi har talt meget om Johan, om at Johan kaster bedre end jeg gør. Om at Johan er meget (!) stærkere end jeg er. Og om at Johans mave ikke er stor og i vejen, ligesom min er. Vi har også talt om at dén havregrød Johan laver, smager bedre, end den jeg laver; at Johan er bedre til at lege med tog, til at bygge rakketter i LEGO og faktisk også til at putte Elias i bad. Der er dog heldigvis stadig en eneste ting, jeg er bedre til end Johan er, har Elias efter laaaaang betænkningstid funderet sig frem til: Til at danse! Andre ville nok ikke give ham ret, men Elias og jeg har aftalt at lørdag morgen starter med en dans, og jeg krydser i virkeligheden bare fingre for at den ikke begynder klokken fem med en sur 3årig, ligesom den gjorde i dag…

6 Comments
Previous Post
Next Post