Køkkenkrise afværget – jeg ved (hvor du kan finde ud af) hvad I skal have at spise i aften

Yeps.

Det her kender jeg godt. Man vil så gerne sørge for let, nem og sund mad, men det kræver edderbankeme sin kok  – og ind i mellem sin forsørger –  ikke bare at ringe efter pizzamanden, og tigge ham om at klatre op på fjerde sal inden man (jeg) dør af sult.

Men, jeg er ved at lære noget:

Nem mad kan også være økologisk.

Hvis du lige klikker dig forbi facebook og ud på PLAN Ø, og “liker” det, så kan du blive del af et univers, der handler om økologi og let tilgængelig mad. Det kommer til at vrimle med opskrifter derude, og ja, du kan også selv lægge dine egne op. (Please do!)

Men derudover kan du også melde dig som PLAN Ø-FAMILIE, og det handler simpelthen om at deltage i en slags eksperiment, hvor du og dine lever økologisk i en hel måned… Gratis… Jeg synes da lige, at du burde tjekke det ud…

1 Comment
Previous Post
Next Post