Sammensmeltning – nej, ikke NEDsmeltning

Der har været lidt stille herude. Mest fordi:

1. Det har været en knaldet uge

2. Elias er syg på tredje dag

3. Johan er på arbejde i Afrika… Hvor ellers? (Noget med musik, børn og konfliktløsning)

Så jeg er tvunget til at være en kende kreativ, og Elias var derfor med mig et par timer på arbejde i dag. Reddet af en hindbærsnitte og en dvd, men mest af alt af en meget tålmodig mødegæst. En af fordelene ved at være selvstændig er at kunne lade tingene flyde lidt sammen, og det er jeg virkeligt taknemmelig for at jeg kan, men mest af alt for at det faktisk er ret ok for de fleste at man gør det. Der findes jo også arbejdspladser hvor medarbejdernes hunde er mere velkomne end medarbejdernes børn, og jeg er virkelig glad for ikke at arbejde sådan et sted.

4 Comments
Previous Post
Next Post