Gaveregn: Støtte til gravide

Ja, så er vi heldige igen. Er du gravid eller kender du en, der er det, så kan du eller hun glæde dig over denne fantastiske sag. En støttepude til gravide fra Fossflakes, som også har mange (!) andre fine sager.

Fossflakes skriver selv om puden:

Fossflakes Comfort-U
– Støtte til gravide

Støttepuden Fossflakes Comfort-U er løsningen på typiske problemer under graviditeten. Den kan afhjælpe gener fra hævelser i fødder og ben, bækkenbundsløsning samt behovet for varierende hvile- og sovestillinger. Comfort-U puden er utroligt alsidig og er samtidig med til at støtte hele hele kroppen, så muskler og led kan slappe af i dybden. Efter barnet er
født kan Fossflakes Comfort-U anvendes som ekstra støtte til mor under
amningen.

Når mor ikke bruger puden bliver Comfort-U hurtigt hjemmets sjoveste og mest alsidige pude med masser af funktioner for resten af familien. Tag Comfort-U med overalt, hvor du ønsker at sidde eller ligge godt, i sengen, i sofaen eller på stuegulvet. Også de større børn elsker Comfort-U, fordi puden giver dem god støtte under tv-kigning, læsning eller leg.

Fossflakes Comfort-U fås i to størrelser: Senior og Junior
(til børn, rejsebrug eller hvis du ikke er så høj)

Og vi er så heldige at der trækkes log om hele2 Comfort-U støttepuder på fredag den 24. juni om aftenen. Hver støttepude har en værdi á 1.599 kr, og gevinsten kan hverken byttes til det ene eller det andet.

Smid en kommentar her og du er med i legen!

183 Comments
Previous Post
Next Post