Sarah Jessica Parker i kommende (beroligende) film

Min morgen begyndte… skidt… Elias var bestemt ikke på toppen, og det var jeg heller ikke, heller ikke selvom dagen allerede begyndte inden fem, og vi i princippet havde god tid til det hele (jvf at stå op med fuglene). Håndværkerne kom inden otte, og cyklen (yep – den der blev repareret i går) var flad, da jeg endelig kom ud af døren.

Men hey – sådan er livet for os alle sammen – og TADAAAAAA – jeg kan hermed fortælle at jeg simpelthen har opdaget at det ti år gamle megamonsterboghit “I dont know how she does it” endelig (!) er blevet filmatiseret. Med ingen andre end Sarah Jessica Parker i hovedrollen. Det lader til at den new yorkerstil der bliver vist i denne film er meget mere imødekommende end den seneste SATC-films ekstravagante stil, og mon ikke der er et stiltip eller tre at hente her. Og når jeg i eftermiddag er til sommerfest i børnehaven og mit bidrag til buffetten er to hjemmekøbte pizzaer, vil jeg skænke denne trailer en kærlig tanke.

9 Comments
Previous Post
Next Post