Kunsten at holde fast i mærkedage

Vi har ind i mellem en tendens til kun at holde fast ved det positive, det hyggelige, det pæne, det glatte, det smukke, alt det der er værd at fejre. Vi har tit ganske svært ved at stå ved alt det der måske ikke er så godt. Vi tager billeder af gode stunder, og sender kor i anledning af alt det postive, og meget sjældent husker vi at sætte kryds i kalenderen ved de mærkedage, der kan mærkes fordi de gør ondt. Men i London så jeg disse kort, som man åbenbart kan vælge at sende ud i hele netværket, når ægteskabet ryger. Modigt. Lidt platte, men er den slags kort ikke altid det? Nå, men pointen er vel, at det ikke kun er det gode, man behøver at dele.

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *