Hvide kager med god ost

Elias mener at de bedste kager er såkaldt hvide kager; altså kager uden en overraskelse i form af chokolade eller nødder. Så jeg bagte dem her til ham i går morges, da vi ventede på Elias og Karen. Jeg har faktisk glemt, hvor let det er – det er tusind år siden, jeg sidst har bagt. Elias var tilfreds med kagerne – og især med den “gode ost”… aka glasuren…

De fine forme er fra Dr. Oetker – det samme er opskriften – her hedder de dog ikke hvide kager, men bananmuffins (opskriften er her) – dog helt uden banan og chokolade. Og nej – selvom det er ganske imponerende hvad jeg kan præstere (host), så deltager  jeg ikke i konkurrencen om at blive Danmarks bedste madblogger, vel, men jeg HAR stemt… KLIK HER, hvis du også vil. Afstemningen løber til og med i dag, den 14. juni.

2 Comments
Previous Post
Next Post