Alle – og alene – hjemme

For et par dage siden tog jeg toget til Odense sammen med Elias. (Deraf det efterhånden traditionsrige Storebæltsbillede.)

Vi holdt fødselsdag for og hos Bedste Karen og lod en overordentligt tilfreds Elias blive i Odense. Han kunne faktisk ikke få mig hurtigt nok ud af døren, og syntes i den grad det var fint at jeg tog hjem. I formiddags hentede Johan og jeg Elias på Østerport, hvor han glad og en halv meter højere sprang ud af vognen og os i møde med Bedste i hånden. Det er fantastisk, hvad de to har fået ud af at være sammen, og helt fantastisk, hvad det har givet Elias at være alene afsted.

Johan kom hjem fra rejse i går, så jeg har været helt alene hjemme. I to døgn for første gang i…. mange år. Jeg har kunnet kaste mig ud i arbejde og været så fordybet som jeg næsten ikke kan huske jeg har været de sidste … mange år. Det har også været fantastisk. Men hold nu op hvor har jeg savnet dem. Så det gjorde ondt. Det er allerbedst når vi alle er hjemme. Samtidig.

3 Comments
Previous Post
Next Post