Druk til de svangre

Jeg har glemt at fortælle jer, at jeg for nyligt modtog en såkaldt oplevelseskur fra det bureau, der håndterer Carlsbergs lancering af en ny drik, nemlig Beo. Den er sådan lidt cideragtig uden at være megasur og den fås i to varianter. Kurven var ret flot faktisk. Her er den:

Beoen er en nonalkoholisk drik – faktisk så nonalkoholisk at man skal bælde 25 af dem for at nå op på en genstand. Og det smager MEGAgodt. Her i de svangre tider, hvor jeg troede at ceres-øllen free skulle være min eneste last, må jeg ærligt talt indrømme at jeg er blevet ret glad for beoen. Nå, men slut med reklameindslaget – bortset fra at jeg lige vil sige, at jeg stadig er imponeret over den fine kurv, med alt hvad der hører sommerlivet til – også denne fine blok med det uundværlige punkt: Delete yesterdays todo list…

6 Comments
Previous Post
Next Post