Et sted i London sidder der en ufattelig svedig type og tjekker spændende steder ud iført den smukkeste kjole

Nå, men jeg er blevet bestjålet.

Efter at have siddet i timevis og skrevet på hotelværelset i det fine Bloomsbury mødtes jeg med min veninde til middag, og kom tilbage til et værelse der STANK af sved, manglede computer, guide over London (!), iphoneoplader, gråtklippekort, en masse andre ting samt naturligvis den SMUKKE, smukke kjole i en størrelse enorma (jeg er jo gravid) jeg samme dag havde købt i Liberty.

Hotellet var bestyrtede, det samme var politmændene der kom – aldrig i deres 15 år i jobbet havde der nemlig været inbrud på dét hotel. Dejligt at være den, der bryder statistikken… Nå, men hotelværelset lå højt oppe, som du kan se, og mennesket har på en eller anden måde hångt ud over muren og med et koben lirket vinduet op. Så det gik der lige en nat og en halv dag med, plus alt det forsvundne arbejde plus forsikringsmas. Men ellers var det en lovely tur. Hov; alle mine billeder er desværre også væk, så jeg har næsten intet at vise jer.

Men… det var de sødeste, flinkeste politmænd, der kom og ordnede det hele. Og hotellet kan jeg kun anbefale på det allervarmeste. The Bloomsbury Academy, hvis du er på vej til London.

9 Comments
Previous Post
Next Post