Er din nederdel for kort (er du selv ude om det?)?

Hvis en kvinde klæder sig udfordrende, er hun selv ude om det

– noget i den stil sagde en betjent i Toronto om kvinder, der bliver udsat for seksuel chikane og overfald. Altså i 2011. Det siger man ikke uden videre i webalderen, så meget kort tid efter grundlagdes  bevægelsen Slut Walks, som er en slags demonstrationer, hvor udfordrende klædte kvinder (og mænd) marcherer for retten til at have det tøj på, man har lyst til.

Og SLUT WALKS er endelig, endelig kommet til Danmark. Det foregår med udgangspunkt fra Rådhuspladsen i København den 4. juni klokken 14-17.

LÆS MERE OM BEVÆGELSEN HER.

Således skriver arrangørerne på Facebook om arrangementet den 4. på Facebook. KLIK HER.

Hvis ikke en kvinde ønsker at blive overfaldet, skal hun ikke klæde sig udfordrende.”

Denne hjernelamme udtalelse af en politibetjent i Toronto har fået folk i Canada (og nu også resten af verden) til at klæde sig af og gå på gaden ”TO CLAIM BACK THE WORD SLUT AND TAKE AWAY ITS POWER”

Lad os gå med dem! Vi kræver LIGE respekt, UANSET hvordan vi vælger at udtrykke vores seksualitet!

Voldtægt er en fortsætlig voldsgerning foretaget imod et andet menneskes vilje. Der er ALDRIG noget, der hedder ”hun lagde selv op til det”.

SlutWalks er en international bevægelse, hvor kvinder, mænd og queers over hele verden gør op med stereotype og undertrykkende forestillinger om deres seksualitet. Hvor kvinder frigør sig fra “luderen” og “madonnaen” og insisterer på deres ret til at være HELE kvinder. Hvor kvinder, mænd og queers siger tydeligt NEJ til seksuel chikane og vold på baggrund af påklædning eller noget som helst andet.

Derfor går vi på gaden klædt fuldstændig som vi selv ønsker at klæde os!

Det kan være UDFORDRENDE, AFSLØRENDE, SKANDALØST, TARVELIGT, UPASSENDE, UTÆKKELIGT, SJOFELT og SMAGLØST, og det kan være noget helt andet. For hvem ved overhovedet, hvordan en SLUT ser ud?

Vi går på gaden for at vise, at VI har magten over vores egne kroppe!

OBS! Mænd og transer opfordres også til at deltage!

4 Comments
Previous Post
Next Post