Mandagsgoodies: 3 (lækre) fund

Det er mandag. Du har holdt lang weekend (måske), og trænger til lidt lækkert at kigge på, ikke? Og ham den lækre fra regnskab er endnu ikke mødt ind? Fortvivl ej. Her er goodies….

Mit yndlingsbutik i London, Anthropologie, er et univers i sig selv. Heldigvis skal jeg et smut til byen på arbejde om nogle uger, og regner bestemt med at være nødt til at aflægge denne butik et rituelt besøg. Butikken har heldigvis en vidunderlig onlineshop, hvor jeg spottede denne på en surftur for nyligt. Og så er det jo nærmest ligegyldigt, hvordan den dufter…

Se lige de fantastiske nipsenåle, man får med? Helt ærligt!

Klik her, hvis du vil se mere.

Hvis du hører til dem, der holder fester, inviterer folk forbi eller bare generelt er mere organiseret end mig, så kan du sikkert ikke undvære denne vidunderlige Etsy-shop jeg er faldet over i weekenden. Jeg er især vild med engangsservicet lavet af træ. Shoppen hedder

Klik på logoet for at besøge den, og se nu bare her, hvor fine sager man (også) kan få. (Og ja, jeg har set at de ikke har listet Danmark som et land de sender til, men mon ikke bare man kan spørge. Det plejer man at kunne, og det er jeg i færd med netop nu)

For ikke så længe siden var jeg et smut i Århus, og besøgte blandt andet The Vic Shop. Her havde indehaveren, Majken, endnu en gang været på en af sine legendariske shoppeture – denne gang til Paris, og havde blandt andet hjembragt denne smukke halskæde, som jeg straks blev nødt til at hjembringe. Beklager fotokvaliteten, men hey – se hvor pæn og statementagtig den er!

The VicShop åbner snart en webshop. Det bliver faaaaaaahrligt….

Well, well, glædelig mandag derude!

4 kommentarer

  1. Bare en lille bemærkning…. Engangsservicet i træ ved jeg også kan købes i Ecoloco i Jægersborggade, hvis nu du ikke kan få det sendt til DK.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *