Forældre-Karma?

Bør det ikke give ekstra points på forældrekarmakontoen at rejse fra København til Odense for at tilbringe en hel dag i, på, omkring og i berøring med: TOG?!

Elias var i hvert fald i den syvende himmel, især da det gik op for ham at det rent faktisk skete.

I virkeligheden, altså.

Dér var nemlig Thomas Tog (særarrangement denne weekend i Odense) i VIRKELIGHEDEN, og vi fik en tur med ham. Mest stod vi bare og så og så og så – og Elias og hans ven fra børnehaven kunne næsten ikke rumme det hele.

Og mig?

Jeg har fået nok af tog. Selv af Thomas. Og tænker at jeg virkeligt håber at næste barn deler interesse med Elias, så vi ikke bruger en lørdag på tog og en søndag på heste/både/fisk/busser/fly. Men Elias var lykkelig, og er det stadig. Og arrangementet var fint, i børnehøjde og udført af smilende, venlige voksne.

Har du nogensinde set noget SÅ smukt?
10 Comments
Previous Post
Next Post