Der er noget jeg har glemt at fortælle…

Nårh ja… Der var vist noget jeg havde glemt at sige…

1. Yep. Jeg har taget på.

2. Babyen kommer til september, og jeg er simpelthen så glad og taknemmelig!

3. Ja, jeg har aftalt med Johan at dette bliver en baby, der sover.

4. Især fordi jeg ikke på den måde, kommer til at gå på barsel. Tilgengæld bliver der kaldt hjælp ind fra nær og fjern, så jeg efter ganske kort tid igen er tilbage på pinden. Med baby og fleksible mennesker omkring mig. Det bliver også interessant, og det glæder jeg mig til. Er jo som bekendt ikke særlig god (underdrivelse) til at være på barsel…

5. Elias ved at han skal være storbror, og øver sig allerede i det. Han siger godmorgen til babyen hver dag og krydsforhører mig om maven har været rolig hele natten. Og om babyen tisser inde i maven. Og om vi skal putte chokoladekiks, sutter og andre ting ind gennem navlen til den.

108 Comments
Previous Post
Next Post