Gaveregn – et ekstra værelse til de knapt så høje mennesker

Kan du huske, hvordan det var som barn at få lov til at rydde stuen og bygge huler? At kravle rundt under sofabordet mens det moderigtige kokostæppe skar ind i knæene? Hvordan det var at trække sig ind i det der lille rum, der bare var ens eget? Jeg kan! Og det kan bObles vist også, for de har simpelthen opfundet noget helt vidunderligt… Nemlig en hule. EN HULE! Den vejer ingenting, kan stå ude som inde, og hvem har brug for andet, end netop denne fine lille sag? Jeg har selv lyst til at flytte ind i den. Måske man kunne have en på kontoret, og så holde telefonmøder derinde? Eller kaffepauser? Er sikker på at det der med at have et rum for sig selv er en lise for sjælen. Det lille rum, det ekstra værelse, ungernes privatliv – kan blive dine børns – og du vælger selv farven. Skriv en kommentar herunder, del med dine venner på Facebook, din blog eller andre steder, hvor andre kunne blive glade for et ekstra værelse, og gør dig selv den tjeneste lige at klikke dig ind forbi her – hvor bObles faktisk også har lyst til at lære os noget. Ja, jeg er imponeret.

Johan trækker lod ud fra Mande-logisk-system på søndag.

257 Comments
Previous Post
Next Post