Kagebageri

Der er jo en del damer herude i blogland, der kan det der med at bage kunstfærdige cupcakes. Derfor dette indlæg. Det er lidt langt, men hæng lige på…. Hos Frederikke kan du se et fantastisk overview over hvor fine cupcakes KAN blive, og hun serverer endda en opskrift for enden. Fotoet ovenfor har jeg lånt hos Frederikke. Nu har legendariske Dr. Oetker indledt en konkurrence, hvor du kan vinde vilde præmier for dine cupcakes. Dr. Oetker er legendarisk fordi jeg er vokset op med en tysk farmor der ikke rørte noget i et køkken før enten det eller hun selv var smurt ind i ting fra Dr. Oetker – alle tyske husmødres klassiske fall-back-plan.

Du kan læse mere om konkurrencen på Dr. Oetker, og så er det ellers bare om at få gang i den håndmixer!

Psst – på klassisk venlig facon kan du rekvirere et gratis hæfte med opskrifter ved at maile til misscupcake@oetker.dk.

2 Comments
Previous Post
Next Post