Glædelig efterpåske i nye sko med sand mellem tæerne

Det har virkeligt været en vidunderlig påske. Og jeg ved godt, den i princippet stadig er i gang, men jeg er rykket tilbage på kontoret og sidder og nyder arbejdet ved computeren; fyldt op af sol, hvile og virkelig meget af den der ro, der kommer når man har tid til at være tætte og til ind i mellem også at kunne trække vejret i takt.

Påsken begyndte med nye sko; og du der har læst med herude på bloggen et stykke tid, ved, hvad nye sko betyder for Elias. Denne gang valgte han det han kalder for “sportssko“, GULE og med en gummisål fordi “man kan løbe hurtigt uden at falde“. Mine sko er også spritnye og jeg har netshoppet dem præcis HER.

I nye sko stak vi af til sommerlandet, sommerhuset og stranden, og jeg glæder mig til at komme tilbage. Der var fuglekvidder og bølgebrus og sand mellem tæerne og mere behøver man egentligt ikke for at komme hjem til sig selv igen.

4 Comments
Previous Post
Next Post