Tak til DSB – Til Joan Ørting og til Party i Provinsen

Nå, men TUSIND tak til Kongehuset for at gøre Grønland glade i går. Jeg var vist den sidste i verden der opdagede det med de navne, for på arbejde Aarhus var det altså ikke lige de små pus, der trak i mig. Sammen med den skønne, sjove, kloge og virkeligt labre Christina Wedel holdt jeg om aftenen et foredrag i TheVic. Det var så sjovt! Men så kom tog turen hjem…

Vi nåede toget fra Aarhus klokken 2201. I Skanderborg stod 10 unge fulde mennesker på. Meget søde, på den der lidt teenageagtige måde med virkeligt lange arme og mange hormoner. De fortalte gladeligt at en af dem var genstand for beundring fra en ung mand. Denne unge mand spiller en stjernerolle i doku-soapen “party i provinsen” på Tv2. Desværre har jeg aldrig set det program. Men hold nu fast: De ti unge mennesker var steget om bord på toget i Skanderborg fordi der i Odense (temmeligt langt væk…) om torsdagen er FRI BAR PÅ VIKINGEN (hvad det så end er); så det man gør er simpelthen at tage direkte fra Odense i skole i Skanderborg!!!

Overfor mig sad Christina Wedel, og efter at de unge havde forsøgt at lokke hende til at sende sin 17årige datter med dem på ferie til Sunny Beach gik det op for en af dem at hun er kendt. Og det er Christina faktisk også. Men nej; hun er IKKE Joan Ørting. Jeg siger det igen: Christina Wedel er IKKE JOAN ØRTING.

At toget var timevis forsinket, at jeg ikke har sovet i nat og at jeg er SUR på DSB (hvem kan overleve på at drive sådan en slags virksomhed…?) – er en anden sag…

5 Comments
Previous Post
Next Post