Ikke mange ord om barnedåb

Jeg er på vej til Århus; på besøg hos nogle meget fantastiske mennesker, jeg er så heldig at arbejde sammen med. Og så et foredrag sammen med denne fantastiske dame her i aften. Det bliver sjovt, og jeg glæder mig!!

I toget har jeg lige drukket en kop kaffe mens jeg læste Politiken, hvor skarpe Ditte Giese har skrevet en fantastisk og tiltrængt kommentar til Uffes teser om de kastrerede handdyr. Ditte og jeg var i fordums tid vildt uenige om dameblades (påståede skadelige) effekt på kvinder, og det er vi sikker stadig, men jeg er simpelthen vild med at hun så tit og så klogt kommenterer hvad der foregår i verden ud fra et perspektiv der handler om ligestilling og feminisme uden at være unuanceret. Hep!

Men det er ikke alt, jeg faldt over i Politiken – nææææh nej; Trine Dyrholm og Anders W taler tysk i aften… (Større nyhed end den barnedåb, der bliver holdt i arbejdstiden selvom afsenderne lever af at være underholdning.)

4 Comments
Previous Post
Next Post