Ikke mange ord om barnedåb

Jeg er på vej til Århus; på besøg hos nogle meget fantastiske mennesker, jeg er så heldig at arbejde sammen med. Og så et foredrag sammen med denne fantastiske dame her i aften. Det bliver sjovt, og jeg glæder mig!!

I toget har jeg lige drukket en kop kaffe mens jeg læste Politiken, hvor skarpe Ditte Giese har skrevet en fantastisk og tiltrængt kommentar til Uffes teser om de kastrerede handdyr. Ditte og jeg var i fordums tid vildt uenige om dameblades (påståede skadelige) effekt på kvinder, og det er vi sikker stadig, men jeg er simpelthen vild med at hun så tit og så klogt kommenterer hvad der foregår i verden ud fra et perspektiv der handler om ligestilling og feminisme uden at være unuanceret. Hep!

Men det er ikke alt, jeg faldt over i Politiken – nææææh nej; Trine Dyrholm og Anders W taler tysk i aften… (Større nyhed end den barnedåb, der bliver holdt i arbejdstiden selvom afsenderne lever af at være underholdning.)

4 kommentarer

  1. Anders og Trine på tysk – det er faktisk en lille smule uhyggeligt! Hader tysk, elsker Anders B! ARD – har jeg overhovedet den kanal? Det må vist tjekkes ud..
    Men først står den altså på Fashion Police og navnegætteri i stuen!

    Gad da egentlig godt til Århus – ups, Aarhus – i aften.. Det kan da kun blive hyl med dig og Christina! Ha en fest!

  2. orker ikke høre/læse om den barnedåb …

    en skam jeg ikke bor i Århus ville godt være til det fordrag du skal til 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *