Frit fra leveren

Elias og jeg har været alene hjemme hele weekenden. Og her må jeg lige igen understrege at jeg ikke forstår hvor dét aktivitesniveau knægten lægger for dagen kommer fra. Efter to timer (120 minutter…) i fuld aktivitet DGI-byens vand i går, sidder Elias, tante Pil og jeg og får noget mad i deres lille café. Elias beder om en pølse, og det får han – med ketchup af den fine lags med krydderier i.

Elias – tager pølsen op – dypper den i ketchup og siger: Hvad fanden er det?

Mig – med en halv sandwich galt i halsen – Øhhh, hvad?

Elias – peger på ketchuppen, og udbeder sig endnu en gang en forklaring.

Mig – forklarer…

Elias – Sådan noget har jeg fandme ikke set før.

Jeg har ALDRIG hørt ham bande sådan. Aldrig. Jeg har hørt mig bande, men det er jo en helt anden sag. Desværre synes jeg det er helt sjovt. Dér sidder den lille lyshårede krøllefyr med de store mørke øjne og med helt troskyldigt ansigt bander og svovler han som en havnearbejder.

15 Comments
Previous Post
Next Post