Fra weekend til hverdag

Elias og jeg har holdt weekend i solen – heldigvis er weekenden ikke slut endnu, men når man står tidligt op og går sent i seng er der både tid til at grave dybe huller, være spiderman og læse mange bøger. Der er ikke så megen tid til sidde stille og samle kræfter til ugen der kommer, men det er vist den 3-åriges privilegium ikke at give en bønne for den slags unødvendigheder.

I morgen er det mandag – weekenden er slut, arbejdsugen begynder, og der er lige lidt kortere tid til den forjættende påskeferie som jeg håber er lig med masser af sol. I morgen er også dagen, hvor denne Gaveregn finder sin vinder, og hvor jeg sender MiniMagasin ud om kommunikation og den der synlighed… Du kan abonnere her, hvis du interesserer dig for blogging, branding, tekstforfatteri, kommunikation og PR.

1 Comment
Previous Post
Next Post