Og vinderen af Succes med din bogidé er… Plus lækker haps (og uimodståeligt tilbud) til alle andre

Jeg har lige talt med Mette, og hun er så (hamrende) imponeret af alle de forfattere-in-spe, der har deltaget i konkurrencen her på bloggen. At mange går rundt med bøger i skuffer og maver… Derfor har Mette lagt to fantastiske tilbud oveni hatten i dag:

1. Den glade vinder – ja, det er dig KATHRINE nummer 81 (i følge Johan fordi min første bog blev skrevet om Elias som ankom i 2008 (=8) i januar måned (=1) = 81, får 20 minutters gratis telefonrådgivning med Mette Holbæk om netop din bog-idé (og her er Mette TOPSKARP, skulle jeg hilse at sige)! Så når du – KATHRINE – er igennem onlinekurset, får du Mette i røret, så du lige får særlig lækker sparring på drøm, din bog og alt det gode der sker når man sætter sig ned, er kreativ og ved hvilken vej det hele helst skal gå.

2. Men alle jer andre, der har også har brug for kvalificeret input og knowhow om, hvordan I kommer videre, får her et helt særligt tilbud fra Mette: Mette har nemlig lavet et rabattilbud til jer (og os…), der er svært at modstå: Du får simpelthen kurset med 1.000 kroners rabat – og betaler dermed kun 997 kr + moms i stedet for 1.997 kr + moms. Dette knaldtilbud gælder kun til og med MANDAG.

NB! Du får rabatten ved at taste rabatkoden JULIARABAT, når du når dertil i betalingsproceduren på Mettes site. Gå direkte til kurset lige her.

Og KATHRINE – er du ikke lige sød at fortælle os allesammen, hvordan det går, når du får lyst / er nået så langt så du tør? Ind i mellem er man jo helt bange for at tale højt om gode ting, men lad os endelig lytte til dig, når du er klar.

2 Comments
Previous Post
Next Post