Ærlighed, blogland og hattedamer

I de seneste dage, har jeg fået rigtige mange mails og beskeder via Facebook. Om dette indlæg. I mailsne er jeg blevet sprugt om jeg kan holde det ud; det at indlægget har fået en masse (trætte og vrede) mænd op af stolene som mener at jeg og andre er “hattedamer”, hvilket åbenbart er noget af det mest forfærdelige man kan være. De mener også at jeg er politisk korrekt – det er efterhånden kun et ord højrefløjen bruger og det må de sådan set også meget gerne, dét bliver jeg ikke vred af. Men min blog er min blog – jeg har intet imod uenigheder, intet imod at vi ser forskelligt på det meste, men hvad jeg har rigtigt meget imod er

decideret racistiske udtalelser,

trusler mod mig og andre, der har kommenteret og som er uenige med dem, der åbenbart har fat i den hellige gral på højrefløjen, og ikke mindst:

Generel dårlig opførse og voksenmobning fra bange typer, der gemmer sig bag cyberspaces anonymitet.

De kommentarer har jeg slettet. Også dem der siger at vi bare kan vente os, for lige om lidt sååååå….. For ved I hvad? Det koster at være ærlig. Det er gratis at gemme sig bag falske aliasser og ubrugelige emails. Det er gratis at svine andre til, uden at give sig selv til kende. Sådan leger vi ikke her. Det der gør dette hjørne af blogland fantastisk, er at vi ikke gemmer os. Vi tør. Vi tænker og skriver og ja; vi tør, men i respekt for hinanden og uden at true.

26 Comments
Previous Post
Next Post