Der skal være en grænse, Pia

Er der nogen af jer, der har set de rædselsfulde (valg)plakater, som Pia og Dansk Folkeparti har smækket op?  Dem, hvor en grænsebon skærer sig igennem Danmark, med teksten: Der skal være en grænse?

En ting er at det ser ud som om hun skærer Jylland af, noget andet er igen at insinuere at vi bliver overfaldet af horder der vælter ind over grænsen. Jeg kom forbi to af de hæslige plakater i dag, med en storsmilende Pia der med en engels uskyldighed ser ned på os, og er klar til at hjælpe.

Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg forstår slet ikke at man kan være så bange for at der kommer nogen og tager noget fra os. Jeg vil ikke rigtigt hvad man skal gøre, men jeg håber virkeligt at nogen prikker indvandrere og flygtninge på skulderen ind i mellem og siger tak fordi de orker at være her.

49 Comments
Previous Post
Next Post