Den unge far er et kastreret handyr

… mener Uffe Buchard, hvis kompromisløshed og evne til at tale frit fra leveren jeg rent faktisk er fan af. STOR FAN. Uffe tør hvor andre tier. respekt. Og han siger det med handdyret uden nosser -og  meget mere – lige her. Og du bliver simpelthen nødt til at læse det.

Det er ikke svært at se at Buchard ønsker at mænd skal være mænd og kvinder være kvinder, og alt det der, og det kan de fleste vel være nogenlunde enige i.

Ind i mellem.

Men hvem er det, der har bestemt at det ikke er maskulint at skubbe en barnevogn?

At det ikke er ekstremt mandigt at redde sin kæreste fra at stå op klokken lort om morgenen ved at give deres fælles barn en sutteflaske?

Jeg – og mange andre – ved at man har parret sig med en supermand, når han tager det trøstesløse barn ud af ens arme og synger for det, til det sover. Vi er mange kvinder der ved, at der ikke er noget mere sexet end en mand, der tager sit barn i hånden og går på legepladsen – selvom det regner. Jeg er fandme glad for at jeg ved, at en rigtig mand er en, der yder omsorg, og som forstår at hele familien hænger sammen; at den enkeltes ve og vel bestemmer de andres muligheder for at have det godt.

24 Comments
Previous Post
Next Post