And the winners are…

Mig. For jeg bliver 34. Fire og fucking tredive. I dag. 34. Jeg kan slet ikke forstå det. Heldigvis kan jeg glæde mig over at jeg stadig har næsten 40 år tilbage på arbejdsmarkedet, så helt gammel er jeg jo heller ikke. Nå, men fordi det er mig der bestemmer lidt i dag, har jeg bestemt at jeg selv trækker vinderne af de lækreste Weledaprodukter.

(Jeg ved jeg havde lovet at fortælle hvem der vinder, under Xfaktor i går, men jeg kedede mig desværre så bravt at jeg ikke kunne holde mig vågen.)

Og ja – der er to vindere. Ikke bare én enkelt:

Den første vinder er nummer 34. Hvorfor giver sig selv. Malene B som har syge børn og trænger til forkælelse – du har hermed vundet. Send mig din adresse på julia@julialahme.com.

Den anden er nummer 77. Fordi jeg er født i netop dét år. Ja, dagens udtrækning er et ego trip. Sorry. Bær over, ikke. Lise Halskov, tillykke med dig. Du har sgu da vundet. Send mig også din postadresse, så skipper jeg præmien afsted.

16 Comments
Previous Post
Next Post