TESTRESULTAT

I denne uge tester jeg Weledas Pomegranate serum og firming day cream. Det er i virkeligheden til aldrende hud, men forebyggelse skulle være en god ting, og min hud er vintertør, så jeg er hoppet på den. Jeg skriver de næste dage om resultaterne.

TESTRESULTAT

Her kommer en uforbeholden anbefaling.

Ok.

Måske en lille bitte smule forbeholden, men læs selv videre. Jeg har brugt de to produkter i en uge nu, og selvom de vist i princippet er til mere “moden hud”, end den jeg har, så virker de! Søvnmangel, ikke nok tid til at spise nok gange / sundt nok / varieret nok, sætter sine spor, og jeg har vist i hvert fald nok hvad man kan betegne som temmelig knastør hud. Jeg må sige at kombinationen af olie plus creme er lidt rigelig, og jeg vil fortsætte med at bruge tingene hver for sig. Jeg synes cremen er et mindre mirakel, og igen er jeg vild med at Weleda er tilægængelig på både den ene og den anden måde. Hep hey for cremer og pigesager!

1 Comment
Previous Post
Next Post