3-dages-hva-for-noget?

Elias er stadig syg. Natten var en af den slags hvor jeg ikke helt ved om jeg overhovedet har sovet, indtil jeg rykkede ud af soveværelset og nåede to timer inden Elias kom stavrende og hentede mig tilbage fordi det kløede på hans ryg. Han stod op med et stort udslet på ryg og mave, og efter snak med lægen fandt jeg ud af at Elias har haft tredagesfeber, hvilket åbenbart begynder med et brag og slutter med knopper, men den gode nyhed er at han (7-9-13) burde være klar til børnehaven i morgen. Altså, endnu en sygdom jeg ikke vidste fandtes. Jeg kan ikke helt finde ud af, om man burde læse en bog om børnesygdomme, eller bare lade sig overraske – suspense er jo godt for de fleste historier.

Men altså, det går nok, det er jo forår – se hvor smuk en himmel det er.

8 Comments
Previous Post
Next Post