Ingen blonder

Nå, men jeg havde jo glædet mig til at kaste mig over blonderne, og så skrev denne skønne frøken (som ovenikøbet også elsker Harry) en kommentar, hvori hun linkede til denne hjemmelavede lampe af blonder. (her er linket) Så sad jeg lidt og kiggede på blonderne, manglede desperat en ballon og noget klister af den rette slags, og… oh skræk… oh gru….

… kom jeg til at kaste mig over endnu en vanvittigt evighedsprojekt. Der kommer nemlig snart en baby hjem til en meget kær veninde, og kan en baby klare sig uden patchwork. Som du kan se af farverne, ved jeg ikke hvilken slags det bliver – bortset fra at den naturligvis bliver helt vidunderlig – og jeg må hellere se at komme i sving så babyen ikke skal vente for længe. Evighedsprojekter har det jo som bekendt med at trække ud…

3 kommentarer

  1. Aj, det var da det lækreste link i lange tider! Sådan en lampe må jeg lave! Har ellers kun set den slags DIY lamper lavet med tråd/garn osv. men blonder – det er da for lækkert!
    Så tak fordi jeg nu må sidde og klistre en hel masse!
    Kh Kathrine

  2. Nuuuj sådan en lampe vil jeg også lave 🙂 Men har i DEN grad besvær med at finde runde balloner. Alle dem jeg finder er ovale når de er pustet op 🙂 Træls.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *