7 kommentarer

  1. Jeg så også billedet og fik totalt kage-hunger! Og det er bare sådan en kage man skal have lært at bage fra barnsben før det funker.. Jeg kikser den altid totalt, men får godt nok lyst til at prøve igen når jeg ser billedet.
    – Er det bare fordi jeg er fra Nordjylland, jeg synes der skal fløde, marcipan og slik på? (Som om den ikke var sød nok..)

  2. Århh hvor ser den lækker ud:-) Jeg bor i Odense, og du kigger bare forbi, så skal jeg nok have brundsvigeren parat:-)
    Knus fra Ann-Sofie

  3. Vil bare lige indskyde at Meyers bageri i Jærgerborgsgade har de skønneste brunsvierkager – mums:-)

    Mh Mia

  4. Jeg bor Odense, elsker brunsviger (uhmmm) og mangler et nyt voksi-betræk. Så mit fødselsdagsønske må da være at komme med på en af Lis’ workshops, ikke? Ærgerligt, at der lææææænge til min fødselsdag – bliver nok nødt til at købe min brunsviger selv. Jeg gi’ r gerne, hvis du skulle have lyst;-)

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *