Læserservice: Sundhed & Smutveje + gaver

Jeg har lige modtaget en henvendelse, jeg da i den grad bliver nødt til at dele med jer: Nemlig om Naturazin, som drives af to kloge og dygtige damer. De har netop grundlagt en blog og skrevet en ebog, som du får når du melder dig til deres nyhedsbrev. Sådan skriver damerne:

www.naturazin.dk viser hvilke smutveje du kan benytte, for at få en sund familie uden tidsomkostninger. Budskabet er, at det skal være sjovt og nemt at være sund. På bloggen kan du finde råd, inspiration, debat og anbefalinger på alt, lige fra sunde børn, livsstil og  opskrifter til naturlægemidler og helbred.

Om E-bogen “smutveje – til den sunde overskudsfamilie”:

En DYI guide til, hvordan du ved hjælp af sund kost, vitaminer/mineraler, naturlægemidler og naturlige valg, får energi og overskud i en travl familie. Her er link til nyhedsbrevet, hvorigennem man får vores bog: http://www.naturazin.dk/nyhedsbrev/

Og lige præcis nu er der endnu mere grund til at besøge bloggen, da vi kører en stor konkurrence, hvor du kan vinde en fantastisk gavepakke med forskellig Holle øko grød og Mádara øko plejeprodukter http://www.naturazin.dk/vind-2/

En fantastisk pakke til en nybagt familie eller som barselsgave, hvis man ikke selv har børn.

Jeg har tilmeldt mig!

2 Comments
Previous Post
Next Post