Bare føl dig hjemme

Dette smukke arrangement var at finde på mit værelse

I denne uge har jeg overnattet på et hotel i Nordjylland. Hvis du kender det, så lad venligst være med at lægge navnet på det her i et kommentarfelt, for jeg skal tilbage dertil indenfor overskuelig fremtid. Dét hotel… er indrettet af… et meget særligt menneske.

Gule murstensvægge i kombination med røde plysgulvtæpper, oppulente møbler og skulpturer a la Bali møder Elvis. Ranvitas metode er SLET ikke anvendt her. Til morgenmaden var der Elton John-numre på panfløjter, og ja, jeg har jo så let ved at føle mig hjemme, at jeg må indrømme at dette sted i al sin hmmm…. overdådighed, faktisk tiltalte mig. For det er i hvert fald skabt af mennesker, der ikke er bange for at lege.

Jeg beklager billedkvaliteten. Men så beklager jeg heller ikke mere, for mennesker der elsker Elvis har man jo grundlæggende så meget godt tilfælles med, at der ikker er noget at udsætte på noget.
6 Comments
Previous Post
Next Post