Onsdagsgaver

Det er onsdag. Det er mid week, og det kalder på gaver. Heldigvis er der nogen, der har lyst til at dele ud, og anledningen er en opfindelse:

Libero har lanceret en gratis app, hvor man som gravid kan følge sin gravididet uge for uge. Jeg HAR downloadet den og læst den fra ende til anden (NEJ, tro nu endelig ikke at jeg er i rugefasen, vel), og det er virkeligt godt! Appens tekster er hverken corny eller sødsuppe, og behandler ovenikøbet emner som humørsvingninger uden at forsøge at være platsjov. Nå, men appen er gratis og til alle, og den kan man bare hente. Og selvom billederne her ikke er på dansk, så er appen.

Men ikke nok med det, for i anledning af den fine app er Libero i gavehumør og deler en hel pakke lækkerier ud til dig, der er nybagt mor, venter på at blive det eller kender en der er det. Fædre må naturligvis også gerne deltage og det er nemt: Du smækker bare en kommentar til indlægget her på, så trækker tålmodige Johan lod med sædvanlig mandelogik i morgen (torsdag) aften.

Og her er hvad du vinder (jeg har ikke turdet oversætte det af frygt for at komme til at opfinde et nyt produkt, men du forstår meningen…):

1 month of free diapers, 1 bottle of Libero oil, 1 bottle of Libero baby wash, 1 bottle of Libero Shampoo, 1 package of libero wet wipes, 1 package of Libero hand and face wipes, 1 package of Libero diaper bags and 1 package of Libero bibs.

85 Comments
Previous Post
Next Post