Om værdier

Ind i mellem er man jo nødt til at overveje, hvad man vil lære sit barn.

Altså, hvilke værdier skal det have med i ud verden? Og ind i mellem går det så op for én, at der er ting, man ikke tror man lærer sit barn, som det så helt af sig selv finder ud af. Eller at der er ting (fx bandeord) man VED man ikke har siddet foran den 3-årige og terpet ind til de hang rigtigt fast. Nå, men forleden skete det fantastisk sjældne at Johan og jeg var i gang med at rydde op. Elias var lidt med, men bestemte sig så for at lege skole. Det ved jeg så heller ikke lige, hvor han har fra, men han tog sin rygsæk på og tog en tilfældig bog ned fra reolen.

Han satte sig i sofaen, og der blev helt stille.

Jeg spurgte: Hej min skat. Hygger du dig?

Elias svarer: Det her er SATME en god bog, Mor!

Og se her, hvad knægten læste:

Så måske går det hele nok alligevel, for hvem vil ikke gerne have en søn, der fra en tidlig alder forsøger at sætte sig ind i det komplekse kvindeliv?

13 Comments
Previous Post
Next Post